Характеристика чинників впливу на ефективність функціонування оборотних активів підприємств аграрного сектору - Віктор Артеменко (Фінансовий простір, 2014)
Проведено аналіз критеріїв поділучинників  впливу  на  формування  та  використання  оборотних  активів  підприємств,  запропонованих  сучасними  дослідниками,  виявлено  тенденції  зміни  структури  оборотних активів  підприємств  аграрного  сектору,  запропоновано  класифікацію  чинників  впливу на  ефективність  функціонування  оборотних активів  підприємств  аграрного  сектору  з  урахуванням специфіки їх діяльності.