Метод сценариев как способ управления инновационным потенциалом предприятия - Леонид Давыденко; Зинаида Банникова (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  розглянуто  напрямки економічної  інтерпретації  результатів  оцінки інноваційного  потенціалу  підприємства  методом  сценаріїв,  що  включають  визначення рівня  формування  інноваційного  потенціалу підприємства, уточнення тенденцій у цій сфері і вибір оптимальної інноваційної стратегії.