Напрями формування інвестиційного потенціалу регіонів України - Оксана Луців (Фінансовий простір, 2014)
Розглянуто  особливості інвестиційного процесу у різних регіонах України та  проведено  порівняльний  аналіз.  Зроблено висновки,  щодо  можливості  залучення  додаткових  інвестиційних  ресурсів  у  територіальні економічні системи шляхом капіталізації власного внутрішнього природного капіталу.