Наукові підходи до визначення ролі цін активів у забезпеченні цінової та фінансової стабільності - Валерій Огієнко; Олег Луняков (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  розглянуто альтернативні  погляди  на  врахування  цін активів  при  формулюванні  цілей  грошово-кредитної  політики  центральним  банком  для досягнення цінової та фінансової стабільності. Обґрунтовано  доцільність  змін  стратегії грошово-кредитної  політики  в  залежності  від циклу розвитку фінансового сектору економіки.