Аналіз форм та методів державного регулювання цін та процесів ціноутворення - Наталія Рогова (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  досліджено  форми,  методи  та  інструменти  державного  впливу  на ціни і процеси ціноутворення, а також доведено пріоритетне  значення  бюджетно-податкових важелів державної політики цінового регулювання в Україні.