Global Practice Of Electronic Banking And Its Observation While Implementing Into The Uzbekistan - Sharifbek Hasanov (Фінансовий простір, 2014)
На  сьогоднішній  день  онлайн-банкінг  є  одним  із  сучасних  інструментів, що  дозволяють  банкам  збільшувати  свою прибутковість  та  сприяють  збільшенню клієнтської бази. У даній статті розглядається світова  практика  використання  онлайн-банкінгу,  його  переваги,  потенційні  ризики  та недоліки,  також  проведено  огляд  поточного стану онлайн-банкінгу в Узбекистані. На основі проведеного  аналізу  наведено  пропозиції  щодо необхідності  подальшого  розвитку  онлайн-банкінг в практиці Узбекистану.