Роль та значення страхових компаній в інвестиційному процесі - Оксана Юркевич (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  визначено  роль інвестиційної  діяльності  страхових  компаній у  забезпеченні  економічного  розвитку  країни. Досліджено  особливості  діяльності  страхових  компаній  у  процесі  використання інвестиційного потенціалу.