Ресурсне забезпечення підвищення фінансового потенціалу адміністративно-територіальних одиниць - Лариса Мартюшева; Інна Алексєєнко (Фінансовий простір, 2014)
Представлено аналіз та практичні рекомендації до використання ресурсної бази розвитку фінансового потенціалу адміністративно-територіальних одиниць.