Просторово-секторальний аналіз реалізації потенціалу розвитку реального сектору економіки - Надія Юрків (Фінансовий простір, 2014)
Здійснено аналіз реалізації потенціалу реального сектору економіки України в просторово-секторальному розрізі. Оцінено порівняльні переваги України у зовнішній торгівлі. Окреслено пріоритетні напрями стимулювання економічного розвитку та зростання реального сектору національного господарства