Удосконалення системи управління фінансовими потоками підприємств оптової торгівлі - Михайло Яцків; Сергій Капітула (Фінансовий простір, 2014)
У статті досліджено теоретичні аспекти управління фінансовими потоками підприємств оптової торгівлі, головні фактори та параметри, що її визначають. Систематизовано у комплексну систему основні складові управління фінансовими потоками. Визначено взаємозв’язки між структурними елементами досліджуваної системи управління.