Формування системи управління капіталоутворенням у банківській діяльності - Віктор Вареник; Віктор Сидоренко (Фінансовий простір, 2014)
Розглянуто  сутність  процесу  капіталоутворення,  а  також  банківсь кого  капіталу  у  вузькому  значенні (підприємницькому)  та  в  широкому  значенні (суспільно-значущому).  Розроблено  систему управління  капіталоутворенням  у  банківській діяльності з виокремленням основних підсистем: функціональної та забезпечувальної.