Methods Of Risk Assessment Of Credit And Investment Banking Based On Regulatory-Index Model - Serhiy Didenko; Vasyl Shl’onchak (Фінансовий простір, 2014)
Особливе  місце  в  системі управління  кредитними  ризиками  банків,  що кредитують  підприємства  різних  галузей економіки є розробка методики оцінки ризиків в умовах  інформаційної  невизначеності.  Успішно розв’язувати  зазначені  проблеми  можна  лише за  умови  використання  сучасних  стратегій, методів  і  систем  ризик-менеджменту.  Одним із  важливих  є  застосування  методики  визначення  рівня  ризиковості  діяльності  банку  на ринку  кредитування  за  допомогою  методів непараметричної статистики