К вопросу о причинах и последствиях кризиса ликвидности - Николай Дубенецкий; Ирина Калиновская (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  аналізується взаємозв’язок  між  кризою  ліквідності  і економічною  кризою.  Автори  вважають,  що криза ліквідності є причиною економічної кризи. На думку авторів, симптомом кризи ліквідності є  надмірне  зростання  капіталізації  фондового ринку.