Банківське кредитування як один із видів забезпечення інвестиційно-інноваційного розвитку агроформувань - Оксана Руда (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглядаються проблеми ефективного і прибуткового функціонування агроформувань в сучасних умовах за рахунок здійснення інноваційно-інвестиційної діяльності, тобто переведення галузі на інноваційну модель розвитку. Процес інноваційного розвитку економіки та банківське кредитування знаходяться у тісному взаємозв’язку, так як кредит може виступати як альтернативним джерелом фінансування науково-технічних проектів або ж як додатковий грошовий ресурс, необхідний для вирішення поточних і довгострокових господарських потреб