Управлінський облік у системі стратегічного планування - Алла Саюн (Фінансовий простір, 2014)
Розглянуто актуальні питання використання управлінського обліку в системі стратегічного планування в діяльності підприємств, розкриті поняття, середовища управлінського обліку, ступеня його значення, показники оцінки