Аналіз нормативно-правового базису інвестування на підприємствах виробничої сфери України - Олександр Балан (Фінансовий простір, 2014)
В роботі проаналізовано нормативно-правовий базис процесу освоєння реальних інвестицій на підприємствах виробничої сфери України та досліджено зв’язок цього процесу із процесами розробки і реалізації інвестиційного проекту. Уточнено визначення категорій «інвестиційний проект» та «інвестиційний проект з державною підтримкою».