Інформаційне забезпечення прогнозування індикаторів виробництва на засадах системного підходу - Володимир Волошин; Олександр Дейнега (Фінансовий простір, 2014)
Конкретизовано поняття автоматизована інформаційна система. Ідентифіковано функціональні модулі інформаційного забезпечення прогнозування діяльності підприємства. Розглянуто можливі етапи прогнозування індикаторів виробництва на засадах системного підходу. Описано структурні елементи квантованої інформації