Роль податків в умовах забезпечення розвитку економіки України - Вікторія Гмиря (Фінансовий простір, 2014)
В  статті  розглянуто  роль податків  в  економіці  країни.  З’ясовано  стан сплати  та  надходження  податків  до  зведеного  бюджету  за  2013  рік.  Виявлено  проблеми, які  пов’язані  з  організацією  системи  оподаткування  в  Україні.  Розроблено  пропозиції  щодо підвищення ролі податків в умовах забезпечення розвитку економіки України.