Теоретичні основи взаємодії фінансових посередників - Сергій Криниця (Фінансовий простір, 2014)
В  статті  проведено  аналіз теоретичних  основ  взаємодії  фінансових посередників.  Виділено  основні  види  та  форми  взаємодії  фінансових  посередників,  причини  інтеграційних  процесів,  консолідації  та конвергенції на фінансових ринках України.