Міждисциплінарність в дослідженні інституціональної комплементарності соціально-економічних систем - Володимир Липов; Вікторія Красномовець (Фінансовий простір, 2014)
У статті проаналізовано спектр методологічних  інструментів,  що  використовуються  в  процесі  дослідження  різних  рівнів інституціональної  архітектоніки  соціально-економічних  систем.  Визначено  сутність інституціональної  компліментарності та  досліджено  рівні  інституціональної архітектоніки соціально-економічних систем