Методология оценки эффективности инвестиционных проектов в Беларуси и её соответствие международным стандартам - Максим Лисовский; Анна Голикова; Светлана Чернорук (Фінансовий простір, 2014)
В статті розглянута методологія оцінки  ефективності  інвестиційного  проекту, застосовувана в Білорусі та відповідно до розроблених  вимог  UNIDO,  запропоновані  основні напрямки  по  синхронізації  методики  оцінки з  урахуванням  особливостей  національної економіки.