Content And Language Integrated Learning: Theoretical Sketches - Liudmyla Potapenko (Фінансовий простір, 2014)
У статті проаналізовано основні визначення  методики  предметно-мовного інтегрованого  навчання  (ПМІН),  розглянуто  її ключові  концепції,  проаналізовано  переваги  та труднощі реалізації.