Антикризисное бизнес-регулирование на макроуровне - Антонина Ряховская (Фінансовий простір, 2014)
Розглядається роль антикризового управління та його трансформація в антикризове  бізнес-регулювання,  обґрунтовується  особлива  роль  антикризового  бізнес-регулювання на  макрорівні,  досліджуються  підстави  для  застосування  антикризових  технологій  на  рівні держави,  його  об’єкти,  методи,  інструменти, зокрема  особливості  пріоритетних національних  проектів,  федеральних  цільових та  державних  програм;  аналізуються  аспекти антикризового  бізнес-регулювання  макрорівня монопрофільними населеними пунктами.