Teaching Presentation Skills To Students Of Business English - Iryna Tkachenko (Фінансовий простір, 2014)
Стаття  присвячена  проблемі навчання  студентів  презентації  на  заняттях  з  ділової  англійської  мови.  Розглядаються основні  елементи  презентації  і  пропонуються практичні поради та прийоми з підготовки та проведення  успішної  презентації  англійською мовою.