Міжнародна практика побудови систем страхування депозитів - Наталія Ткаченко (Фінансовий простір, 2014)
У статті розглянуто особливості становлення  систем  страхування  депозитів  у зарубіжних країнах, виявлено класифікаційні ознаки  поділу  таких  систем  та  сформульовано сновні тенденції їх розвитку і модернізації.