Фінансування аграрного виробництва як запорука продовольчої безпеки країни - Наталія Третяк (Фінансовий простір, 2014)
Досліджено  проблему  забезпечення  продовольчої  безпеки  в  країні,  запропоновано шляхи щодо її розв’язання та визначено роль  фінансування  аграрного  виробництва  як гарантії продовольчої безпеки у майбутньому