Проблеми та перспективи проведення реорганізації як способу оздоровлення банківської системи України - Ольга Білик (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  обґрунтовується сутність  реорганізаційних  процесів  структури банку та досліджуються практичні процеси злиття,  приєднання,  поділу,  виділення,  перетворення  в  банківському  секторі.  Розглянуто проблеми  та  перспективи  розвитку  процесів реорганізації в банках України.