Теоретичні аспекти управління валютними інтервенціями центральним банком - Надія Бодрова (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуто  механізм  валютних інтервенцій  центральних  банків  зарубіжних країн.  Досліджено  форми  інтервенцій  в залежності  від  цілей  грошово-кредитної політики, а також інструменти їх проведення. Наведено критерії оцінки ефективності валютних інтервенцій.