Критерії оцінювання сфери використання страхових компаній в схемних операціях - Антон Бойко; Вікторія Роєнко (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  здійснено  аналіз найбільш  поширених  незаконних  схем  використання  послуг  страхових  компаній  з  метою мінімізації  податкового  навантаження  та легалізації  доходів  отриманих  злочинним  шляхом. Запропоновано та обґрунтовано систему показників  формалізації  ризику  використання страхових компаній в схемних операціях.