Венчурний капітал як особлива форма капіталу - Інна Власова (Фінансовий простір, 2015)
Систематизовано  підходи  до визначення  економічного  змісту  венчурного капіталу.  Розглянуто  функції  та  роль венчурного капіталу в інноваційному розвитку економіки країни.