Діяльність вітчизняних кредиторів на кредитному ринку України - Ольга Вовчак; Галина Миськів (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  розглянуто  кредитну  діяльність  кредиторів  України  в  розрізі сегментів  кредитного  ринку.  Авторами проаналізовано обсяги наданих кредитів по групах кредиторів та визначено основні тенденції кредитування  в  Україні.  Як  підсумок,  розраховано  сукупний  обсяг  кредитів,  що  надходили  в економіку держави впродовж 2009-2014 років.