Відповідність фінансової звітності підприємств потребам користувачів звітності - Ігор Дземішкевич (Фінансовий простір, 2015)
У статті розкрито різноманіття підходів  до  класифікації  користувачів звітності  підприємств,  проведено  їх  ранжування  за  пріоритетністю.  Здійснено  аналіз інформаційних потреб користувачів звітності. Зазначено шляхи досягнення бажаного рівня розвитку  звітності  підприємств,  за  якого  були  б максимально задоволені інформаційні потреби ключових  користувачів  звітності.  Акцентовано  увагу  на  необхідності  всеосяжної  та  якісної аудиторської  перевірки  фінансових  звітів суб’єктів господарювання.