Методичні засади організації системи бюджетного контролю в банку - Федір Журавка; Олена Кравченко (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  досліджено  науково-методичні  засади  організації  системи  бюджетного  контролю  у  банках,  розглянуто  види бюджетів  банківської  установи,  форми  бюджетного  контролю,  а  також  методи  аналізу відхилень бюджетних показників.