Програмно-цільовий метод як цільовий інструмент розвитку матеріально-технічної бази соціальної сфери України - Ірина Кінаш (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуто  програмно-цільовий метод  як  основний  інструмент  розвитку соціальної  сфери  на  перспективу.  Досліджено основні державні соціальні програми, визначено проблеми їх реалізації.