Оцінювання сегрегації на ринку праці за ґендерно-домінуючим типом - Лариса Коваль; Анна Пасєка (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  запропоновано  оцінку ґендерної  сегрегації  на  ринку  праці  України за  індексом  ґендерно-домінуючого  типу безробіття та працевлаштування