Розвиток малого бізнесу: вітчизняний і зарубіжний досвід - Ольга Марченко; Руслан Моткалюк (Фінансовий простір, 2015)
В статті визначено місце малого  бізнесу  в  ринковій  економіці,  розглянуто основні  проблеми  з  якими  стикається  мале підприємство  під  час  здійснення  господарської діяльності,  розкрито  особливості  існування малого бізнесу в зарубіжних країнах, запропоновано шляхи розвитку малого бізнесу в Україні.