Стан та особливості формування ліквідності комерційних банків України у сучасних умовах - Володимир Онищенко; Юлія Довгаль; Валерій Тітович (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  досліджено  стан ліквідності  комерційних  банків  в  Україні  на  сучасному  етапі  їх  розвитку.  Розглянуто  проблеми  та  специфіку  формування  ліквідності комерційних  банків  в  Україні  та  взаємозв’язок між  станом  банківської  ліквідності  й  станом економіки країни.