Удосконалення методичного підходу до оцінювання професійної майстерності викладачів - Катерина Орєхова; Олена Головко (Фінансовий простір, 2015)
Запропоновано  методичний підхід до оцінювання професійної майстерності викладачів, відмінними рисами якого від існуючих є:  визначення  високого,  достатньо  високого, середнього,  низького  або  дуже  низького  рівнів розвитку її складових; з’ясування рівнів розвитку  знань,  умінь  та  навичок,  які  відповідають цим  видам  професійної  майстерності.  Це дає  можливість  розробити  певні  заходи для  поліпшення  професійної  майстерності викладачів.