Роль ринку міжбанківського кредитування у забезпеченні розвитку банківської системи - Вікторія Семко (Фінансовий простір, 2015)
Досліджено  економічну  сутність, функції та роль ринку міжбанківського кредитування. Обґрунтовано доцільність аналізу ринку міжбанківського  кредитування  для  поточних прогнозів економічного стану.