Тенденції розвитку добровільного медичного страхування в Україні - Ірина Чкан (Фінансовий простір, 2015)
В  статті  окреслено  основні тенденції розвитку ринку добровільного медичного  страхування  та  проаналізовано  основні його  показники,  виявлено  чинники,  які  впливають  розвиток  ринку  добровільного  медичного страхування в Україні.