Економічні нормативи НБУ як спосіб регулювання кредитного ризику в банківській діяльності - Інна Лінтур (Фінансовий простір, 2015)
Стаття  присвячена  характеристиці  кредитних  ризиків  у  банківській діяльності в цілому, а також пошуку ефективних шляхів  зниження  кредитних  ризиків.  Визначенню  найефективніших  та  найбільш  поширених способів  аналізу  кредитних  ризиків  та  виборі потрібних методів їх вимірювання. А також пошуку  способів  зменшення  негативних  впливів кредитних  ризиків  на  банківську  діяльність  в цілому.