Етапи організації та критерії оцінювання взаємодії підприємств і банків - Володимир Лотоцький (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  представлені  етапи взаємодії  підприємств  та  банків,  узагальнено критерії  можливої  взаємодії,  запропоновано методику  рейтингового  оцінювання  банку  при виборі потенційного учасника взаємодії, запропоновано  методику  оцінювання  ефективності взаємодії підприємства та банку.