Розвиток електронних платіжних систем в Україні: міжнародний аспект та інституціональні засади - Сергій Циганов; Вікторія Апалькова (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  проаналізовано  поточний  стан  розвитку  ринку  електронних платіжних  послуг  в  Україні.  Виявлено  ключові тенденції  і  фактори  впливу  на  стан  електронних  платіжних  послуг.  Визначено  місце України  в  світових  рейтингах  інформатизації та  конкурентоспроможності.  Ідентифіковані причини  перешкод  на  шляху  інтенсифікації діяльності  електронного  ринку  платіжних  послуг в Україні