Взаємодія органів фінансового та монетарного регулювання при оптимізації параметрів інфляції - Юрій Ганусик (Фінансовий простір, 2015)
Надано  авторські  дефініції понять  оптимального  рівня  інфляції  та фінансово-монетарного  регулювання  інфляції. Конкретизовано  функції  органів  фінансового  і монетарного регулювання у процесі оптимізації параметрів  інфляції  та  встановлено  проблему  неузгодженості  їх  дій  під  час  розробки  та реалізації  антиінфляційних  заходів.  Запропоновано  шляхи  взаємодії  державних  регуляторних органів  у  процесі  управління  рівнем  інфляції  в Україні.