Інноваційніособливості технологічного оновлення підприємстваграрного сектора - Ольга Вишневська; Світлана Дюміна (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  досліджено  та обґрунтовано напрями підвищення інноваційної активності  аграрного  сектора  економіки країни  та  рівня  конкурентоспроможності підприємств. Наведено особливості інноваційної діяльності  сільськогосподарських  підприємств з  використанням  нових  інноваційних  рішень. Розглянуто  напрями  утримання  конкурентних позицій  підприємств.  Визначено  конкурентні позиції і інноваційну готовність виробництв.