Інституційне забезпечення оцінювання ефективності стратегій розвитку регіонів - Ірина Тяжкороб (Фінансовий простір, 2015)
Наведено  результати  порівняльного  аналізу  інституційного  забезпечення оцінювання ефективності стратегій розвитку регіонів в Канаді, країнах ЄС та Україні. Зазначено, що підвищенню якості стратегій розвитку вітчизняних  регіонів  сприятиме  залучення  до процесу їх оцінювання не лише органів влади, а й громадськості.