Інституціональний підхід до оцінювання ефективності злиттів та поглинань - Анастасія Оксак (Фінансовий простір, 2015)
В  запропонованій  статті  систематизовано  підходи  до  оцінювання ефективності  злиттів  та  поглинань  та узагальнено  показники  оцінки  за  кожним  із підходів.  Розроблено  інституціональний  підхід до  оцінювання  ефективності,  який  базується на  оцінюванні  інтересу  всіх  зацікавлених  осіб  в злитті та поглинанні корпорацій.