Комерційні банки в умовах анексії Криму Російською Федерацією - В'ячеслав Анісімов (Фінансовий простір, 2015)
Створено  хронологію  та досліджено  процес  захоплення  Російською Федерацією  українських  комерційних  банків  на території  Автономної  Республіки  Крим.    Зроблено аналіз  діяльності комерційних банків умовах  анексії  Криму  та  причини  її  згортання.  Подано висновки щодо наслідків окупації Криму для банківської системи України.