Напрями вдосконалення банківської системи України - Каріна Далгич (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  розглянуто  та проаналізовано  сучасний  стан  і  перспективи розвитку банківської системи  України, виокремлено  основні  проблеми  та  ризики  у  діяльності сучасної  банківської  системи  країни,  окреслено основні шляхи реструктуризації банківської системи  та  покращення  банківського  нагляду  з урахуванням міжнародного досвіду.