Використання інвестиційного потенціалу банків, як важлива передумова розвитку економіки України - Ірина Цистан (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  розглянуто  передумови  використання  банківського  інвестиційного потенціалу  і  основні  засади  інвестиційної діяльності банків, та запропоновано комплексний  підхід  до  розуміння  значимості  використання  інвестиційного  потенціалу  банків, як  важливої  передумови  розвитку  економіки України.